Darreres novetats:

 

 

Benvinguts

 

Som un col·lectiu de professionals que treballem als Ajuntaments i ens locals de Girona. La nostra tasca consisteix en guiar l'acció dels governs locals d'acord amb les regles de l'estat de dret . I per això, l'ordenament jurídic ens encomana unes tècniques o funcions públiques obligatòries tal com la fe pública, l'assessorament legal, la fiscalització dels fons públics, la comptabilitat dels comptes i la tresoreria, exercides al servei dels ciutadans i ciutadanes, sense dependència dels partits polítics o coalicions electorals als quals correspon democràticament l'acció de govern.

 

Com nosaltres, d'altres països de la Unió Europea encomanen aquestes tècniques o funcions a d'altres professionals, amb els quals compartim la Unió dels Directius Locals i Territorials d' Europa (UDITE), una associació amb objectius comuns en la recerca de la millora en la professionalitat, l’eficàcia i l’eficiència del sector públic local europeu.

 

 

 

Somos un colectivo de profesionales que trabajamos en los Ayuntamientos y entes locales de Girona. Nuestra tarea consiste en guiar la acción de los gobiernos locales de acuerdo con las reglas del estado de derecho. Y por ésto, el ordenamiento jurídico nos encomienda unas técnicas o funciones públicas obligatorias tales como la fe pública, el asesoramiento legal, la fiscalización de los fondos públicos, la contabilidad de las cuentas y la tesorería, ejercidas al servicio de los ciudadanos y ciudadanas, sin dependencia de los partidos políticos o coaliciones electorales a los cuales corresponde democráticamente la acción de gobierno.

 

Como nosotros, otros países de la Unión Europea encomiendan estas técnicas o funciones a otros profesionales, con los cuales compartimos la Unión de los Directivos Locales y Territoriales de Europa (UDITE), una asociación con objetivos comunes en la búsqueda de la mejora en la profesionalidad, la eficacia y la eficiencia del sector público local europeo.

 

© CSITAL Girona [C/Joan Maragall 19

entl, 1-A

] [Telèfon: +34 972 20 36 31] [cositalgirona@gmail.com] [Avís Legal] [Política de privadesa ]